Višća: Želimo pobjedom osvojiti Kup!

Mladi fudbaler donio prednost Želji

Višća: Želimo pobjedom osvojiti Kup!

Junak večerašnje utakmice finala fudbalskog Kupa Bosne i Hercegovine bio je mladi fudbaler Željezničara Edin Višća.

Trener sarajevskih plavih Amar Osim uveo je mladog U-21 reprezentativca Bosne i Hercegovine u igru početkom drugog poluvremena umjesto Svrake i - pogodio. Višća mu se odužio golom u 83. minuti za konačnih 1:1.

"Borac je pokušao sa pritiskom od samog početka i u tom su periodu igre i postigli vodeći gol. Mi smo se ipak uspjeli osloboditi tog pritiska i mislim da smo taktički dobro odigrali prvih 45 minuta. Onda je trener u nastavku dao priliku Staniću i meni i mislim da je našim ulaskom igra želje malo živnula. Napravili smo pra dobrih prilika i sada uoči revanša na Grbavici imamo veoma dobar rezultat", rekao je neposredno nakon susreta za SportSport.ba Edin Višća.

"Mislim da je ovo odličan rezultat za nas, ali se u revanšu ne smijemo opustiti. Očekujem prepunu Grbavici i nadam se da ćemo sa pobjedom pred svojim navijačima proslaviti osvajanje Kupa Bosne i Hercegovine", dodao je Višća u razgovoru za SportSport.ba.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.