Višemjesečna pauza za Bogičevića

Teška povreda stopera sarajevskog Željezničara

Višemjesečna pauza za Bogičevića

Jadranko Bogičević, stoper aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine sarajevskog Željezničara, provešće van terena barem nekoliko mjeseci zbog teške povrede.

Naime, u porazu sarajevskih plavih na Pecari od Širokog minulog vikenda, Bogičević se povrijedio, te je prije kraja završio utakmicu.

Nakon odrađenih pretraga magnetnom rezonancom, utvrđena je teška povreda meniskusa i prednjih ligamenata, te će Bogičević morati na operaciju, nakon koju mu slijedi višemjesečna pauza.

"A, šta da kažem? Nije lako, dugo ću vremena provesti van terena, a to je za svakog fudbalera prava noćna mora. Ipak, nadam se da ću se vratiti što je prije moguće", rekao je za SportSport.ba stoper sarajevskih plavih.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije