Visočka Bosna slavila u Žepču

Prva liga FBiH, 18. kolo

Visočka Bosna slavila u Žepču

Edmir Škorić

Posljednjeplasirana ekipa Prve lige Federacije poražena je na svom terenu od visočke Bosne rezultatom 0:2.

Jedini susret 18. kola Prve lige FBiH, koji je bio zakazan za danas, odigran je u Žepču. Trenutno najgore rangirana ekipa prvenstva na svom je terenu potpuno nadigrana od gostiju iz Visokog.

Bosna je povela već u sedmoj minuti sa 0:1, a da bodovi odlaze u "grad piramide" bilo je jasno već u 33. minuti, kada je Šeta glavom nakon kornera pogodio za konačnih 0:2. Visočani su imali igru u svojim nogama svih 90 minuta, a osim toga i nekoliko dobrih prilika.

Bosna je trenutno četvrtoplasirana ekipa sa 28 bodova, dok je Žepče ovim porazom sve dalje od drugog razreda bh. timova.

Prva liga FBiH, 18. kolo:
Žepče - Bosna Visoko 0:2 (Puščul 7/ Šeta 33)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.