Visoke mjere obezbjeđenja za ekipu Levskog

Bugari stigli u Sarajevo

Visoke mjere obezbjeđenja za ekipu Levskog

M. Skaka

Ekipu Levskog dočekali su policajci sa automatskim oružijem na aerodromu u Sarajevu gdje će sutra igrati utakmicu 2. pretkola kvalifikacija za Evropsku ligu.

Nakon velikih tenzija među navijačima Levskog i Sarajeva, posebne mjere obezbjeđenja propisane su pri gostovanju ovog tima u Bosni i Hercegovini.

Uz domaće policijske snage, goste iz Sofije čuvaće i dva bugarska policajca, a oni će pomoći i da dolazak gostujućih navijača protekne bez ikakvih incidenata.

"U kontaktu smo sa vođstvom FK Sarajeva, kao i sa našim ambasadorom u Sarajevu. Pobrinuli smo se i za organizaciju putovanja naših navijača, posebno za njihovu sigurnost tokom puta kroz BiH do stadiona Koševo. Naravno, i od njih se očekuje da se ponašaju primjerno.", rekao je Ivo Tonev.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti