Vitez dobio novog predsjednika Skupštine

Izabrani i članovi Upravnog odbora

Vitez dobio novog predsjednika Skupštine

Endin Čaušević

U prostorijama kluba danas je održana Skupština Nogometnog kluba Vitez.

Nakon razrješenja sada već bivših članova Uprave i predsjednika Skupštine NK Vitez na današnjoj Skupštini izabrani je novi predsjednik, te novi Upravi odbor. U roku od 30 sada ovaj bh. premijerligaš će dobiti i novog predsjednika Uprave.

Za predsjednika Skupštine danas je izabran Igor Šakić, a u novi Upravni odbor izabrani su Tomislav Bošnjak Matić, Vlatko Kafadar, Anto Šakić, Tihomir Matošević, Zoran Maros, Tončo Livančić, Dragan Baškarad, Borislav Ramljak, Alojz Mlakić, Mario Vujević, Goran Jozipović, Vlado Mišković, Marko Rajković, Dragan Šafradin, Igor Šakić, Jozo Miškić, Bojan Rajković i Ivan Sajević.

Podsjećamo, Vitez će sutra od 17 sati odigrati prijateljsku utakmicu protiv Željezničara dok traje reprezentativna pauza. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi