Vitez i Metalleghe remizirali uz četiri pogotka

Prijateljski susret premijerligaša

Vitez i Metalleghe remizirali uz četiri pogotka

Samir Mlaćo

U test meču odigranom u Vitezu po veoma toplom vremenu, NK Vitez i NK Metalleghe BSI  odigrali su veoma dobar meč, a završeno je  2:2.

Treneri Pavić i Bašić dali su priliku svim nogometašima, ali i pored brojnih izmjena gledatelji su mogli biti zadovoljni prikazanom igrom, posebno u prvom dijelu susreta odigranom u Vitezu.

Obje ekipe će narednog vikenda sudjelovati na turniru u Slavonskom Brodu.

Prijateljski meč:

NK VITEZ – METALLEGHE BSI 2:2 (2:1)

Vitez – Stadion NK Rijeka. Gledatelja: 200.

Glavni sudija: Jasmin Varupa (Travnik)

Pomoćnici: Oliver Žilić (Novi Travnik), Igor Puzović (Travnik)

Strijelci: 1:0 - Jevtić (13.), 1:1- Kovač (28.), 2:1 Livančić (45.), 2:-2 Popović (50.)

VITEZ: Tirić, Livaja, Sadiković, Jevtić, Barišić, Muminović, Dedić, Đerić, Livančić, Novak, Šantić. Još su igrali: Kovač, Hodžurda, Stanić, Jurić, Ramljak, Badrov, Petrović, Šiljeg, Vrhovac, Franić. Trener: Boris Pavić

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

METALLEGHE BSI:  N.Fejzić, Benović, Stakić, Rašić, Kovač, Bibić, Sakan, Durak, Pezo, Smajić, Selimović. Još su igrali: Plakalo, F.Fejzić, Helvida, Zeba, Jakupović, Karađuz, Popović, Pljevljak, Dujaković, Nikić, Krak, Duranović, Aščić. Trener: Nermin Bašić

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi