Vitez na neobičan način predstavio nove dresove

Vitez na neobičan način predstavio nove dresove

Da NK Vitez iz dana u dan postaje sve ozbiljniji i respektabilniji nogometni klub pokazatelj je i današnje predstavljanja igrača i nove opreme za narednu sezonu. 

Predstavljanje se održalo na Vodenom parku "Ribica" u Vitezu pred više hiljada ljudi.

Uz ogromne aplauze koje su dobili 'starosjedioci' u NK Vitez, ni prinove nisu ništa manje bili nagrađeni od strane viteške publike. Dakle, osim igrača koji su ostali i nakon prošle sezonu u klubu, predstavljeni su novi: Živković, Tirić, Jevtić, Pilipović, Kantar, Đurić, Sadiković..

Uprava NK Vitez je potpisala ugovor sa popularnim proizvođačem opreme Joma, koji je za njih obezbijedio novu odličnu opremu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vrijedi dodati da su također i sretni gledaoci nagrađeni sa dva navijačka dresa, te dvije lopte.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.