Vitez od danas u Međugorju, prijateljski duel protiv Brotnja

Preselili se u Hercegovinu

Vitez od danas u Međugorju, prijateljski duel protiv Brotnja

Prvi petnaestodnevni dio priprema premijerligaš iz Viteza završio je, a sljedećih osam dana, od 1. do 8. februara, ekipa će provesti na pripremama u Međugorju, gdje je otputovala danas.

"Proteklih 15 dana radili sumo dva puta dnevno, desetak dana imali smo krasno vrijeme, bez kiše, snijega i niskih temperatura, pa smo obavili sve zacrtano i planirano. U tomu nas nisu omele ni vremenske (ne)prilike ovoga tjedna kada je temperatura pala znatno ispod ništice, a snježni pokrivač je bio iznad deset centimetara. U takvim vremenskim uvjetima treninge smo obavljali u Gradskoj sportskoj dvorani ali i vani, na terenu kod Ranšiznog centra. Obavili smo i testiranje svih nogometaša, zadovoljan sam rezultatima kao i utakmicom koju smo odigrali s Rudarom iz Kaknja (1:1) na igralištu s umjetnom travom na Kamberovića polju u Zenici", kazao nam je šef stručnog štaba NK Viteza, Ante Miše.

Prema njegovim riječima Vladimir Branković zbog ozbiljnije ozljede zadobivene pred kraj jesenske sezone još uvijek nije u punom trenažnom procesu, a očekuje da će punim intenzitetom početi raditi na pripremama u Međugorju. Povredu lista desne noge sanirao je kapetan Jurčević, radi pod punim opterećenjem kao i Dedić i Imamović.

Dolaskom Heće i Isakovića iz Travnika, ekipa je kompletirana, konkurencija pojačana, a u rad s prvotimcima uključena su i dvojica juniora, napadač Dragan Jurčević i Marko Domazet, obrambeni igrač, a vrijedno je naglasiti i jedan od najboljih učenika viteške Gimnazije.

"Već danas odigrati ćemo utakmicu s čitlučkim Brotnjom. U srijedu ćemo igrati s Čapljinom, a u subotu sa Slogom iz Ljubuškog. Svi će igrači koje vodimo na ovim utakmicama dobiti određenu minutažu, svi će imati priliku pokazati što znaju i što mogu", istaknuo je Miše.

Nakon utakmice sa Slogom planiran je povratak u Vitez gdje će nastaviti pripreme nakon što će imati dva dana odmora.

Potražite više informacija na temu WWin liga BiH:

"U ovom dijelu priprema planiramo odigrati još dvije utakmice koje još uvijek nismo definirali", kazao je Miše. 

Na osmodnevne pripreme u Međugorje Miše sa svojim saradnicima vodi sve raspoložive snage, a to su: Aleksandar Živković, Filip Perković, Vladimir Branković, Haris Hećo, Stjepan Badrov, Ivan Livaja, Josip Šantić, Matija Garić, Anel Dedić, Jasmin Smriko, Haris Dilaver, Aldin Šišić, Armin Imamović, Slavko Brekalo, Toni Livančić, Goran Jurić, Vedran Vidović, Mladen Jurčević, Marko Mišić, Armin Kapetan, Almir Hasanović, Sanel Alić, Aldin Isaković, Dragan Jurčević i Marko Domazet.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.