Vitez protiv Sarajeva bez Kapetana, vraćaju se Dedić i Kokot

Vitežani se spremaju za nedjelju

Vitez protiv Sarajeva bez Kapetana, vraćaju se Dedić i Kokot

Samir Mlaćo

Nogometaši Viteza u nedjelju će na svom stadionu dočekati FK Sarajevo te pokušati upisati nove vrijedne bodove, s obzirom da nakon sedam odigranih kola imaju samo osam osvojenih bodova i nalaze se na devetom mjestu.

Vitežani su pauzu iskoristili za dodatno uigravanje ekipe, a odigrali su i prijateljski susret sa Željezničarom na Kupresu. Bilo je 1:1, a jedini pogodak za tim koji sa klupe predvodi  Boris Pavić postigao je Anel Dedić.

Upravo Dedić zbog tri žuta kartona nije nastupao u prošlom kolu protiv Zrinjskog kao ni Zoran Kokot koji je također imao suspenziju zbog kartona, ali njih dvojica biti će u sastavu protiv tima sa Koševa. Ipak, nedostajat će iskusni  Armin Kapetan koji je u Mostaru zaradio treći žuti karton.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kapetan je u sedam  kola nove sezone Premijer lige upisao ukupno 527 minuta, a dodao je i dva pogotka, te će njegovo neigranje sigurno biti veliki hendikep za Vitežane.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi