Vitežani pobjedom okončali boravak u Međugorju

Golovima Isakovića, Šišića i Dilavera porazili Slogu

Vitežani pobjedom okončali boravak u Međugorju

Nogometaši Viteza okončali su sedmodnevne mini pripreme u Međugorju. Izabranici trenera Ante Mišea odigrali su danas i treću pripremnu utakmicu. Protivnik im je bila ekipa Sloge iz Ljubuškog, a na kraju pobjedu je odnijela puno bolja i kvalitetnija ekipa Viteza.

 Vitežani su u prvom poluvremenu poveli golom pojačanja iz Travnika Aladina Isakovića, da bi ekipa Sloge do poluvremena izjednačila, tako da se na poluvrijeme otišlo rezultatom 1:1. 

U drugom poluvremenu trener Viteza izmijenio je čitavu postavu, a golovima Aldina Šišića i Harisa Dilavera, pobjedu je na kraju ostvarila kvalitetnija ekipa Viteza.

Vitežani su u Međugorju odigrali tri utakmice i ostvarili tri pobjede. Redom su padali Brotnjo (5:1), Čapljina (4:2), te danas Sloga (3:1).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti