Vitežani se spremaju za gostovanje u Zenici

Vitez gost Čeliku u subotu

Vitežani se spremaju za gostovanje u Zenici

Nogometaši Viteza će u subotu odmjeriti snage sa Čelikom na Bilinom polju u Zenici.

Vitežani predvođeni hrvatskim stručnjakom Antom Mišom postigli su sjajne rezultate, te skoro obezbijedili opstanak u društvu najboljih. 

U prošlom kolu su na "domaćem" terenu savladali ekipu Leotara rezultatom 2:0. Golove su postigli mladi reprezentativac BiH Toni Livančić i Aladin Isaković. 

Upravo Isaković je igru napustio zbog povrede prednje lože i trenutno je na terapijama što je za SportSport.ba potvrdio i Ante Miše.

Čelik i Vitez će sasvim sigurno priuštiti nogometni spektakl na najboljem stadionu u BiH. Svi igrači Viteza sa velikim optimizmom čekaju gostovanje u Zenici, a 10-tak igrača Viteza je već nastupalo za Čelik, tako da im je to i motiv više.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.