Vitežani u najjačem sastavu protiv Željezničara

Vitežani u najjačem sastavu protiv Željezničara

Nogometaši Viteza nakon dva odigrana kola u Premijer ligi na svom kontu imaju jedan osvojeni bod, a igra koju su izabranici Valentina Plavčića pokazali na gostujućim terenima protiv Travnika i Borca može da raduje sve ljubitelje nogometa koji simpatišu ovaj klub.

Naredno kolo će za mnoge Vitežane biti poslastica o kojoj su prije par sezona mogli samo maštati, utakmica protiv Željezničara aktuelnog prvaka i najbolje ekipe posljednjih godina u našem nogometu svakako je veliki motiv kako za trenera, tako i za igrače Viteza.

Utakmica će kao što smo već pisali biti odigrana u subotu na stadionu Kamberovića polje u Zenici, a tribine ovog stadiona će sigurno biti premale da prime sve one koji žele na djelu vidjeti sa jedne strane Dedića, Pranjkovića, Dilavera, te sa druge strane Adilovića, Jamaka, Hadžića.

Nogometaši Viteza žele protiv aktuelnog prvaka pružiti što bolju partiju, a u prilog im ide i to što će trener Valentin Plavčić moći računati na sve igrače.

Stoper i jedan od najzaslužnijih igrača što je Vitez prošle sezone ušao u viši rang Almir Hasanović, oporavio se od povrede i on će svojim iskustvom igranja u Premijer ligi biti svakako veliki dobitak za posljednju liniju Viteza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.