Vladavić: Još uvijek sam u Žilini
U kontrolnom meču postigao jedan i namjestio dva gola

Bh. reprezentativac poručuje iz Slovačke

Vladavić: Još uvijek sam u Žilini

Iako su pojedini bh. mediji objavili vijest da je Admir Vladavić napustio Žilinu i postao novi član Wisle iz Krakova, kontaktirali smo našeg reprezentativca koji je demantovao ove informacije.  

„Nešto se dešava, ali još uvijek nisam potpisao ugovor. Treniram sa Žilinom, juče smo igrali utakmicu protiv Trenčina. Pobjedili smo 4:3, postigao sam gol i namjestio dva, tako da zaista ne znam odakle informacija da sam napustio klub“, rekao je Vladavić.

Protekle sedmice Vladavić je boravio u Njemačkoj, gdje je razgovarao o mogućem transferu u Bochum.

„Predsjednik kluba odbio je ponudu Bochuma i vratio sam se u Slovačku. Iskreno, volio bih da sam ostao u Njemačkoj, jer Bundesliga je jedna od najjačih evropskih liga. Međutim, nije do mene, o svemu odlučuje moj predsjednik“, naglasio je Vladavić:

„Već dvije godine sam u Žilini i volio bih promijeniti sredinu. Nadam se da će pregovori sa Wislom završiti na zadovoljstvo sve tri strane.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti