Vladavić: Ne krijem, vratio bih se u Željezničar
EPA

Bivši reprezentativac BiH za SportSport.ba

Vladavić: Ne krijem, vratio bih se u Željezničar

Sarajevski Željezničar u narednim danima mogao bi dobiti vrijedno pojačanje, a radi se o iskusnom 32-godišnjem fudbaleru Admiru Vladaviću.

Nekadašnji reprezentativac BiH već je kontaktiran od strane tima sa Grbavice, što je Vladavić potvrdio i u razgovoru za SportSport.ba. 

„Velike su šanse da se vratim na Grbavicu, a interes za to je obostran. Ja sam u Željezničaru proveo možda i najljepše trenutke u svojoj karijeri i ne krijem da bih se vratio. Kontaktirali su me iz Uprave klube, a trener Odović me želio angažovati još dok je bio u Čeliku“, kazao nam je Vladavić koji je dodao da ima i ponuda iz inostranstva.

Vladavić bi se tako na Grbavicu mogao vratiti nakon skoro osam godina, a u svojoj dosadašnjoj karijeri još je nosio dresove Veleža, Žiline, Olimpica, Red Bull Salzburga, Karvine i Slieme Wanderers. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.