Vladavić nije trenirao, upitan za Lisabon

Trening trajao sat vremena

Vladavić nije trenirao, upitan za Lisabon

Adnan Beganović

Fudbaleri BiH odradili su predposljednji trening u Novom Vinodolskom uoči povratka u Sarajevo. Trening je trajao sat vremena, a atmosfera na istom bila je opuštajuća, no ono što zabrinjava je povreda Admira Vladavića koji nije ni trenirao.

Naime, kako saznaje SportSport.ba, Admir Vladavić, najvjerovatnije neće ni putovati u Portugal, a više o njegovoj povredi znat će se nakon povratka u Sarajevo kada će se obaviti detaljnije liječničke pretrage.

Na današnjem treningu i veznjak našeg nacionalnog tima, Sejad Salihović, trenirao je smanjenim intenzitetom, odnosno trening je odradio odvojen od ostatka momčadi, ali njegov nastup u Portugalu nije pod znakom pitanja. Golman reprezentacije Kenan Hasagić trening je odradio bez ikakvih problema i ova vijest je sigurno ohrabrujuća pred duel u Lisabonu.

Naši reprezentativci obavit će još jedan trening u Novom Vinodolskom nakon čega odmah putuju prema našem glavnom gradu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.