Vladavić strijelac protiv Podbrezova
Vladavić je protivničku mrežu zatresao u 58. minuti

Naša kolonija hara u Žilini

Vladavić strijelac protiv Podbrezova

Admir Vladavić fudbalski A reprezentativac Bosne i Hercegovine postigao je pogodak za Žilinu u prijateljskom susretu protiv slovačkog drugoligaša Podbrezova u pobjedi njegovog tima rezultatom 2:0.  
Vladavić je protivničku mrežu zatresao u 58. minuti iz jedanastereca koji je skrivljen na našem nekadašnjem mladom reprezentativcu Mislavu Karoglanu. Konačan rezultat postavio je Rilke u 70. minuti susreta.

Inače, Vladavić je jedini fudbaler Žiline koji je odigrao svih 90 minuta u današnjem susretu, a golom je potvrdio dobru formu pred predstojeću prijateljsku utakmicu našeg nacionalnog tima protiv Rijeke, 11. februara na Kantridi.

Za Žilinu su u drugom poluvremenu protiv Podbrezova, osim Vladavića i Karoglana, nastupila još dvojica naših internacionalaca, mladi reprezentativci Eldar Hasanović i Josip Kvesić.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti