Vladavić: Veležova mladost obećava

Kapiten hvali kolege

Vladavić: Veležova mladost obećava

 Svojim jučerašnjim prodorima Admir Vladavić na trenutak je podsjetio na zlatne dane svoje karijere.

Velež je u egal utakmici u kojoj je i Borac imao prilike došao do izuzetno važna tri boda koja gotovo sigurno četiri kola prije kraja garantuju opstanak.

"Bilo je teško igrati po onakvoj vrućini, ali smo smogli snage i upisali vrijedan trijumf. Gol smo postigli u pravo vrijeme", kaže iskusni Vladavić koji je jučer oko ruke nosio kapitensku traku.

"Sretan sam što je Velež konačno pošao pravim putem i što je tim sačinjen od mladih igrača koji dosta obećavaju. Ćemalović, Zvonić, Zolj, Hebibović, Kazazić, Letić, i ostali redom su igrači mlađi od 25 godina koji već igraju važne uloge u timu. To je veliko Veležovo bogatstvo", hvali Vladavić mlađi dio tima.

Naredna Veležova prepreka je Zvijezda. U Gradačcu su prije dvije godine Rođeni izborili remi, dok su prije godinu dana poraženi sa 2:0. Niz nepobjedivosti traje već deset utakmica.

"Zvijezda ne igra u dobroj formi u posljednje vrijeme i vjerujem da ćemo to iskoristiti. Deset utakmica nismo poraženi i samopouzdanje je dovedeno do maksimuma. Posebno nakon trijumfa nad Borcem kada smo sami sebi dokazali da možemo igrati i protiv najkvalitetnijih timova lige", dodao je Vladavić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.