Bradonjić se oporavio od koronavirusa: Dobro se osjećam, vjerujem u pobjedu protiv Krupe

Bijeljinci igraju važan meč u nedjelju

Bradonjić se oporavio od koronavirusa: Dobro se osjećam, vjerujem u pobjedu protiv Krupe

S. Mlaćo
Vladimir Bradonjić se oporavio od koronavirusa. Prvotimac Radnika nije bio u prilici da pomogne svojim saigračima, što se itekako osjetilo u igri premijerligaša iz Bijeljine.

Sada se osjeća dobro i vjerovatno će dobiti šansu u nedjeljnom duelu sa Krupom.

“Oporavio sam se od koronavirusa. Dobro se osjećam i vrlo ozbiljno se spremam za utakmicu protiv Krupe. Bodovi su nam prijetko potrebni“, kazao je Bradonjić.

 Radniku ne ide i to je vidljivo.

“Što se tiče stanja na tabeli, trenutno nismo u zavidnoj poziciji i mnogi ne mogu da vjeruju da se nalazimo pri dnu tabele. Ova ekipa ima znanje i kvalitet za znatno višu poziciju. Tačno je da smo na nekim utakmicama prokockali bodove, ali jednostavno nismo imali ni dovoljno sportske sreće. Vjerujem da će nam se ona vratiti u nastavku prvenstva”.

Evidentno je bilo da je nedostajao timu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Svjestan sam da se od mene kao mladog reprezentativca mnogo očekuje, ali to meni ne predstavlja pritisak. Najbitnije da sam zdrav i da sam se oporavio od virusa. Sada kada sam na raspolaganju timu i novom šefu Stručnog štaba Darku Nestoroviću nema sumnje da ću dati svoj maksimum za Radnik”.

Susret Radnika i Krupe igra se u nedjelju sa početkom u 15 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi