Ilić: Teško je u Mostaru osvajati bodove kada ispred sebe imate motivisanu ekipu Zrinjskog

Trener Krupe

Ilić: Teško je u Mostaru osvajati bodove kada ispred sebe imate motivisanu ekipu Zrinjskog

E. Škorić

Mladi trener Krupe Vladimir Ilić govorio je na press konferenciji o današnjem duelu u Mostaru.

Krupa je pružila dobar otpor favorizovanom Zrinjskom, ali je na kraju golom Ivanan Enina mostarski tim stigao do pobjede rezultatom 1:0.

"Zrinjski posjeduje kvalitet i to je pokazao danas na utakmici. Sa puno izglednih šansi koje nisu uspjeli zabiti. Teško je u Mostaru osvajati bodove kada preko puta vas imate motivisani Zrinjski. Krupa nikada nije ovdje osvojila ni bod. Vidjeli smo na terenu da je Zrinjski puno kvalitetniji i sreća da nismo primili više golova", rekao je Ilić, dodavši:

"Pokušavamo da igramo igru kroz pas. Malo nam je to uspijevalo, a u nekim trenucima i ne. Imali smo dvije-tri poluprilike, nismo uspjeli zabiti, ali okrećemo se novim utakmicama".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Imamo sreću da nam se Jović vraća sljedeće kolo, nadam se i Aćimović, pa ćemo sa malo izmijenjenim i ofanzivnijim sastavom pokušati da izborimo cilj, a to je opstanak u ligi", zaključio je mladi trener Krupe.

Top Komentari

2323
E moj sine pa tesko je i igracima Krupe kad znaju da ko oh trenira..al drze se one parole..plate redovno dolaze..niko ih nece i cute i trpe...Cuj ti ih treniras...zadovoljni svi u klubu..tata.ti..igraci.. Jadna nam PL
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi