Vlado Čapljić više nije trener Rudara

Prijedorčani bez trenera

Vlado Čapljić više nije trener Rudara

M. Šljivak

Momčad Rudar Prijedora će novu sezonu sačekati sa drugim trenerom na klupi. Vlado Čapljić je napustio redove ovog kluba i to nakon razgovora sa ljudima iz uprave.

"Imao smo ugovor na dva mjeseca i on je istekao. Poslije razgovora sa ljudima iz uprave razišli smo se na jedan korektan način. Rudar će ići svojim putem, a ja svojim. Prijedorčanima želim puno sreće u narednoj sezoni", kazao je Vlado Čapljić.

Nezvanično saznajemo da je glavni razlog za razlaz činjenica da Čapljić nema profi licencu, a u Rudaru žele da imaju trenera sa važećom odgovarajućom  diplomom.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.