Vlado Jagodić: Marin Galić? Borac je iznad svih!

Trener Banjalučana poručuje

Vlado Jagodić: Marin Galić? Borac je iznad svih!

E. Škorić

Trener FK Borac, Vlado Jagodić, govorio je o "slučaju Galić".

Borac je danas odradio još jedan trening, a posljednju provjeru na Zlatiboru imat će sutra protiv Čukaričkog.

"Iskreno, radili smo sve po planu i programu i mogu reći da smo sve uspješno završili. Naravno, ovo nije kraj, sutra igramo protiv Čukaričkog. Imali smo jedan jači trening i sutra je šlag na tortu što se tiče prijateljskih utakmica", rekao je Jagodić, dodavši:

"Realizacija je mogla biti i bolja, ali ona dolazi sa svježinom. U suštini, mogu biti zadovoljan do sada. Očekujem od igrača da, onako kako počnemo pripreme, tako i završimo. Sutra protiv Čukaričkog ćemo igrati najvjerovatnije sa 16 igrača. U subotu igramo s Rudarom iz Prijedora kontrolnu utakmicu, a u utorak u Beogradu igramo protiv Zvezde".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Marin Galić?

"Iskreno, malo je sve to ispalo bombastično. To se dešava u klubovima. Borac je klub s ozbiljnim namjerama i iznad svih. Sve što je do sada objavljeno, nije tačno. Nije bio nikakav sastanak, želja igrača je bila da razgovara sa mnom i sa mojim asistentom. Obavili smo razgovor, Galić je pokazao to što je pokazao. Ne mogu da se složim s Galićevim mišljenjem, ali ja njemu želim sve najbolje. Bio sam primoran da donesem odluku, iako sam planirao računati na Galića. Moramo reagovati i nadam se da ćemo u narednim danima uspješno završiti tu poziciju. Borac na svakoj poziciji mora imati dva jaka igrača, a da treći bude mladi igrač. Moramo imati jaku konkurenciju, a mi smo još uvijek u igri za određene pozicije. Razgovaramo s nekim igračima", dodao je Jagodić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

_admirr.x
Vlado Samira Efendica
0 1
Fareus1921
Zato je kladionica iznad tebe
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi