Vlado Jagodić: Ova pobjeda će biti prekretnica za nas!

Jedinstvo slavilo pred svojim navijačima

Vlado Jagodić: Ova pobjeda će biti prekretnica za nas!

S. Mlaćo

Važnu pobjedu pred svojim navijačima danas je upisali bihaćko Jedinstvo. Domaći su slavili sa minimalnih 1:0, te sada na svom kontu imaju 32 osvojena boda i nalaze se na sjajnom četvrtom mjestu.

"Ekipa Slavena nije nimalo naivna ekipa. Mi smo na otvaranju meča bili u grču, tu je sedam igraač do 21 godine počelo utakmicu. Čestitam momcima na trudu. Dali su zadnji atom snage i fizički smo poprilično porasli. Ovo je za nas vjerovatno prekretnica i ova pobjeda nam puno znači. U prve tri utakmice smo upisali tri poraza, a nismo to zaslužili. Hvala i publici koja nas je nosila u drugom dijelu, a ekipi Slavena želim sve najbolje u nastavku sezone", kazao je Jagodić.

Jedinstvo u narednom kolu gostuje kakanjskom Rudaru.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi