Vlado Jagodić o tome kako je vidio večerašnji meč: Ma, kako ću ga vidjeti? Podbacili smo totalno!

Trener FK Borac nakon poraza

Vlado Jagodić o tome kako je vidio večerašnji meč: Ma, kako ću ga vidjeti? Podbacili smo totalno!

M. Šljivak

Borac je u 11. kolu Premijer lige BiH poražen u Bijeljini od Radnika sa 1:0.

Milan Vušurović je spektakularnim golom riješio pitanje pobjednika, a trener gostiju Vlado Jagodić nikako ne može biti zadovoljan izdanjem svojih fudbalera koji nisu igrali onako kako znaju.

Razočaran je trener gostiju porazom u Bijeljini i na pitanje kako je vidio ovaj meč rekao je:

"Ma, kako ću je vidjeti? Uzrok poraza je nestrpljenje u igri. Dozvolili smo im da rade ono u čemu su jaki. Večeras smo podbacili totalno i trebamo se dobro zamisliti. Borac mora biti bolji nego danas", rekao je Jagodić za Arena Sport.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Uzrok poraza je neigranje Milosa Gigovica :-)
61 4
SilverTownBoys1333
Jest mi te žao. Kockaru mrtvi!
26 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi