Foto: Mnesport.me

Trener Zete pred sutrašnju utakmicu na Grbavici

Vlaisavljević: Mi smo najbolja ekipa u Crnoj Gori

Željezničar će sutra u 20:45 sati na Grbavici dočekati crnogorsku Zetu sa kojom će odmjeriti snage u prvom pretkolu Lige Evrope.

Povodom sutrašnje utakmice u Plavom salonu na Grbavici je održana i press konferencija, a prisutnim novinarima se obratio i trener Zete, Duško Vlaisavljević.

"Veliko mi je zadovljstvo što sam poslije pet-šest godina opet u Sarajevu. Došli smo odigrati dobro i nadam se da naša mlada ekipa neće razočarati, naša jedina mana je neiskustvo. Mi smo najmlađa, ali i najbolja ekipa u Crnoj Gori, trebali smo biti i prvaci, ali nam je oduzeto šest bodova", istakao je Vlaisavljević, te dodao:

"Mogli smo igrati protiv pet ekipa. Protiv četiri iz okruženja i jedne sa Kipra. Na kraju su ostali Željezničar i AEL. A moji igrači se nisu radovali što igraju protiv Želje, nego što nisu izvukli AEL, prije svega zbog putovanja.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi