Vlasenica dočekuje Slobodu MG

Prva liga RS

Vlasenica dočekuje Slobodu MG

D. Vejo

Fudbaleri Vlasenice će u okviru šestog kola play-out faze Prve lige Republike Srpske na svom terenu dočekati ekipu Slobode iz Mrkonjić Grada.

Iako su već odavno u nižem rangu, fudbaleri Vlasenice ni u jedan meč ne ulaze sa bijelom zastavom. Kako kažu, Sloboda neće bit lak protivnik ali oni će dati sve od sebe za povoljan rezultat.

"Očekujemo jednu dobru utakmicu na domaćem terenu protiv Slobode iz Mrkonjić Grada. U prošlom meču kada smo snage odmjerili sa njima, sve je bilo neizvjesno do samog kraja kada smo dobili gol i tako poraženi. Mi očekujemo pozitivan rezultat u ovom meču, sa maksimalnim zalaganjem i trudom to možemo i ostvariti. Protivnik je najjači u veznom redu gdje imaju dva do tri igrača koji nose cijelu igru i ako ih tu zaustavimo, možemo do bodova", rekao je za SportSport.ba fudbaler Vlasenice, Mladen Ikić.

Utakmica između Vlasenice i Slobode MG igra se u nedjelju od 16.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi