Vlasenica putuje u Novi Grad, Sutjeska dočekuje Drinu

Utakmice trećeg kola

Vlasenica putuje u Novi Grad, Sutjeska dočekuje Drinu

D. Vejo

Borba za opstanak još uvije traje u Prvoj ligi Republike Srpske, a sutra su na rasporedu utakmice 3. kola Lige za ostanak. U trećem kolu fudbaleri Vlasenice gostovat će Slobodi u Novom Gradu dok će Sutjeska na svom terenu u Foči dočekati Drinu HE, u treće susretu sastat će se Leotar i Sloboda iz Mrkonjić Grada.

Vlasenica je praktično u nižem rangu, tako da u utakmicu sa Slobodom ulaze rasterećeni. Fočaci će u dobrom raspoloženju nakon pobjede u prošlom kolu na svom terenu ugostiti ekipu Drine, dok će Leotar bodove tražiti u Trebinju protiv Slobode iz Mrkonjić Grada.

Mečevi trećeg kola Lige za ostanak igraju se u srijedu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije