Vlasnik PSG-a tvrdi: Dovest ćemo veliko ime

Umjesto Zlatana Ibrahimovića

Vlasnik PSG-a tvrdi: Dovest ćemo veliko ime

Midhat Šljivak
Teme:

Vlasnik francuskog PSG-a Nasser Al Khalaifi navodno je najavio dolazak velikog pojačanja u klub u ljetnom prelaznom roku.

Francuski tim će na ljeto ostati bez Zlatana Ibrahimovića. Švedskoj zvijezdi ugovor s Parižanima ističe na kraju sezone, ali u Parizu imaju namjeru da ostanu bez vođe tima.

Prvo ime koje se spominje je Cristiano Ronaldo. Vlasnik Al Khalaifi spreman je ponuditi ogroman novac za usluge portugalskog velemajstora, ali postoji jedan problem.

Ronaldo je najavio kako nema namjeru napustiti Madrid do isteka ugovora, ali sasvim sigurno će i on i Real razmisliti ako dođe basnoslovna ponuda.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi