Vlatko Kafadar ponovo na čelu NK Vitez?

Pregovori u toku, očekuju se i pojačanja

Vlatko Kafadar ponovo na čelu NK Vitez? · Saznajemo

S. Mlaćo

NK Vitez mogao bi doživjeti promjene u strukturi kluba tokom zimske pauze. Kako saznaje SportSport.ba, čelni ljudi ovog kluba vode pregovore sa nekadašnjim predsjednikom Vlatko Kafadarom, velikim nogometnim zaljubljenikom i jednim od najzaslužnijih  za uspon ovog kluba iz ranijeg perioda.

Potvrđeno nam je da su pregovori sa Kafadarom u toku, te da se sada čeka njegova odluka. Sve će biti poznato naredne sedmice.

S obzirom na tešku situaciju u klubu u NK Vitez već razmišljaju o promjenama u igračkom kadru, pa se su sve glasnije priče da će se desiti prava rekonstrukcija trenutnog kadra.

Najavljuje se veliki broj pojačanja, a sigurno će biti odlazaka, s obzirom na katastrofalne igre u prvom dijelu sezone u kojem je Vitez u 18 kola osvojio samo sedam bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi