Vodeći na gostovanjima traže nove bodove

Prva liga RS

Vodeći na gostovanjima traže nove bodove

Adnan Beganović

U 8. kolu Prve lige Republike Srpske trenutno tri prvoplasirane momčadi, Sloboda Novi Grad, Kozara i Mladost, odradit će gostujuće utakmice.

Vodeća Sloboda Novi Grad gostuje u Foči kod u ovoj sezoni neuvjerljive Sutjeske, drugoplasirana Kozara u Vojkovićima će snage odmjeriti sa domaćom Mladosti, dok će trećeplasirana Mladost iz Gacka nove bodove tražiti u Doboju u duelu sa Slogom.

Derbi začelja odigrat će posljednjeplasirani Ljubić i pretposljenji Borac iz Šamca, Drina će u Zvorniku dočekati Podrinje, Drina HE na domaćem terenu će snage odmjeriti sa Slobodom iz Mrkonjić Grada, dok će u Modriči gostovati Rudar iz Ugljevika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.