Vodstvo N/FSBiH stiže na dženazu Ljutim Krajišnicima

Nastradalim u saobraćajnoj nesreći

Vodstvo N/FSBiH stiže na dženazu Ljutim Krajišnicima

Smrt trojice navijača BiH u saobraćajnoj nesreći u poljskom gradu Lomž, na povratku sa utakmice iz Kaunasa na kojoj je fudbalska reprezentacija naše domovine osigurala plasmana na Svjetsko prvenstvo, pokvarila je slavlje i radost svim navijačima naše selekcije.

Koliko je novom rukovodstvu N/FSBiH bitno sve što je vezano za našu fudbalsku reprezentaciju, pa tako i navijače, govori i podatak da će velika većina uposlenika N/FSBiH predvođena Predsjednikom Elvedinom Dinom Begićem doći na dženazu nesretno nastradalim navijačima.

Begić je potvrdio dolazak, a sa njim će biti i Ivica Osim, Safet Sušić, te njegovi saradnici, članovi Izvršnog odbora, uposlenici Saveza.

Ova ljudska gesta čelnika N/FSBiH prema našim herojima iz Krajine vrijedna je svake pohvale.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.