Vogošćani izbacili GOŠK

Kup Federacije BiH

Vogošćani izbacili GOŠK

U srijedu su odigrane utakmice završnice Kupa NS Federacije BiH, a najveće iznenađenje priredili su fudbaleri UNIS-a iz Vogošće koji su svladali člana Prve lige FBiH, GOŠK iz Gabele.

Voljom žrijeba četiri ekipe plasirali su se direktno u završnicu Kupa BiH, to su: Jedinstvo - Bihać, Omladinac - Mionica, Orašje iz Orašja i TOŠK iz Tešnja. Njima su se pridružili Doboj Istok, Sloga, Vitez i Branitelj.

KLOKOTNICA: Doboj Istok - Odžak 102 penali 6:4 regularno 2:2, JAJCE: Maestral 95 - Sloga (Uskoplje) 0:6, VITEZ: Vitez - Krajišnik 3:0, RODOČ: Branitelj - Grude 4:0, SARAJEVO: Bosna - Usora igraju 19.08 i VOGOŠĆA: UNIS - GOŠK 2:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.