Vojvodić i zvanično trener Slobode

Vojvodić i zvanično trener Slobode

E. Škorić

Na sastanku klupskih dužnosnika i Upravnog odbora FK Sloboda Tuzla imenovan je Darko Vojvodić za novog šefa stručnog štaba.

Kako je SportSport.ba pisao odmah nakon što je Ibrahim Crnkić podnio ostavku, Darko Vojvodić njegov je nasljednik. Ozvaničeno je to na današnjem sastanku, na kojem su pored predsjednika Davuda Zahirovića prisustvovali i pojedini članovi Skupštine te uposlenici kluba.

Press konferencija na kojoj će Vojvodić biti predstavljen zakazana je za sutra u 11 sati. Svoj debi prema svemu sudeći imat će protiv Željezničara na Grbavici, ne bude li nekih dodatnih problema.

Njegovim pomoćnicima imenovani su Mirza Hadžić i Mirsad Dedić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.