Vojvodić prolongirao odlazak u Makarsku

Aleksić ponovo u Travniku

Vojvodić prolongirao odlazak u Makarsku

Fudaleri Travnika jučer su u sklopu priprema za proljetni dio sezone odigrali prvu prijateljsku utakmicu. 

Izabranici Darka Vojvodića u Turbetu su odmjerili snage sa federalnim prvoligašem Novim Travnikom i susret je okončan rezultatom 2:2, a trener Travnika dao je priliku svim svojim fudbalerima kako bi izvršio selekciju.

Naredno u nizu pojačanje za Travnik je stameni defanzivac Radosav Aleksić koji se na nagovor rukovodstva kluba odlučio vratiti na Pirotu, a do odlaska na pripreme u Makarsku igrački kadar trebao bi biti kompletiran. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prolongiranje odlaska u toplije krajeve zatražio je isključivo Darko Vojvodić, koji se nada da će u narednim danima saradnju sa Travnikom dogovoriti još nekoliko kvalitetnih imena. Cilj je jasan - opstanak u Premijer ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi