Vojvodić: Sve je dogovoreno, preuzimam Borac

Banjalučani imaju novog trenera

Vojvodić: Sve je dogovoreno, preuzimam Borac

Novi trener bh. premijerligaša Borca iz Banjaluke će definitivno biti Darko Vojvodić.

Vojvodić, koji je kroz dosadašnju trenersku karijeru vodio brojne bh. klubove, postigao je dogovor sa Borcem i na klupi crveno-plavih će naslijediti Igora Jankovića koji je nedavno podnio ostavku.

"Otprilike smo dogovorili sve, 99 odsto sam trener Borca. Zvanično bi sve trebalo biti u petak. O Borcu ne treba trošiti riječi, radi se o velikom klubu i na meni kao treneru je sada da izvučem maksimum iz ove ekipe", kazao je Vojvodić u izjavi za SportSport.ba.

Ovaj 47-godišnji fudbalski stručnjak je sa Borcem postigao dogovor do kraja sezone, odnosno da vodi klub u Ligi za opstanak, a nije isključeno ni da saradnja bude produžena. Sve će zavisiti od toga hoće li obje strane biti saglasne.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, posljednji angažman Vojvodić je imao u Slogi iz Simin Hana. Prethodno je još vodio Slobodu, GOŠK iz Gabele, Zvijezdu, Travnik, Slaviju, Drinu...

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi