Vojvodina prošla Banovo Brdo

Vojvodina prošla Banovo Brdo

Adnan Beganović

Danas je odigrano 5 utakmica 4. kola srbijanskog fudbalskog prvenstva, a do značajne pobjede došli su fudbaleri Vojvodine koji su na gostovanju kod Čukaričkog.

Fudbaleri Vojvodine sasvim zasluženo su slavili na Banovom Brdu.  Antwi je u 5. minuti pogodio za 1:0, da bi u sudijskoj nadoknadi vremena Stevanović pogodio za konačnih 2:0.

Minimalnu pobjedu na gostovanju su ostvarili i fudbaleri Spartaka. U duelu sa Metalcem jedini pogodak na utakmici je postigao Mirić.

Inđija pred svojim navijačima nije imala problema sa Jagodinom (2:0), dok su Sevojno i Borac, te Javor i Sartid odigrali bez golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.