Vojvodina razbila Javor

Jelen Superliga

Vojvodina razbila Javor

Adnan Beganović

U okviru 25. kola Jelen Superlige odigrano je šest susreta, a Vojvodina se pobjedom nad Javorom (4:0) učvrstila na trećoj poziciji tabele.

Fudbaleri Vojvodine su bez većih problema savladali Javor sa 4:0, a pogotke za novosadsku momčad postigli su Oumarou, Alivodić, Katai i Deletić.

Rad je golovima Lukovića i Đurđevića na domaćem terenu s 2:0 savladao Slobodu, dok je istim rezultatom Smederevo savladalo Borac.

OFK Beograd je slavio na gostovanju kod Rdničkog iz Niša (2:1), dok su Radnički 1923 i Jagodina, te Spartak i Hajduk odigrali susrete bez golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.