Vojvodina slavila,Bilbija dvostruki strijelac

Prijateljski susret

Vojvodina slavila,Bilbija dvostruki strijelac

Adnan Beganović

Fudbaleri Vojvodine u 4. pripremnom susretu pobijedili su rumunjsku Timisoaru sa 3:1, a dva pogotka za popularnu Vošu postigao je nekadašnji igrač Borca i mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Nemanja Bilbija.

Nemanja Bilbija i u 4. prijateljskom susretu novosadskog kluba pokazao je da se radi o pravom fudbalskom biseru pred kojim je sasvim sigurno sjajna karijera.

Bilbija je Timisoari postigao pogotke u 71. i 75. minuti, a pored njega strijelac za novosadski klub bio je i Dušan Tadić.

Podsjetimo, u prva tri pripremna susreta Vojvodine, protiv Košica (1:1), Sigme (1:1) te Slovačkog (3:3) naš mladi reprezentativac tri puta se upisao u listu strijelaca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije