"Volio bih karijeru završiti u Engleskoj"

Vicenzo Iaquinta

"Volio bih karijeru završiti u Engleskoj"

Edmir Škorić

Juventusov napadač Vicenzo Iaquinta ne planira napustiti Juventus, ali ističe kako bi volio svoju karijeru završiti u Engleskoj.

Iaquinta ove sezone nije briljirao, te se uklopio u sivilo torinske momčadi, koja je ispala iz Evropske lige te bez mogućnosti da se plasiraju u Ligu prvaka naredne sezone.

"Engleska, Rusija... uvijek se nađem u središtu priča o transferu, no uvijek ostane na tome. Sretan sam što ostajem u Juventusu. Imam još tri godine ugovora i nadam se da ću nešto i osvojiti sa klubom", izjavio je Iaquinta za La Gazzetta dello Sport, te komentirao za kraj mogućnost da pređe u neki od engleskih timova.

"Ja u Engleskoj? To je velika liga, fizički jaka. I, jednog dana želim karijeru završiti u Premier ligi. Vidjet ćemo. U nogometu nikad ne znate što će se dogoditi".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije