Volite Slobodu? Kupite ulaznicu za susret sa Sarajevom

Tuzlaci pokrenuli akciju pred nedjeljni susret

Volite Slobodu? Kupite ulaznicu za susret sa Sarajevom

E. Dindić

FK Sloboda pokrenuo još jednu akciju za sve svoje navijače i simpatizere, te za sve ostale kojima je crveno-crna boja u srcu. 

Premijer liga se trenutno igra bez prisustva publike zbog dobro poznate pandemije koronavirusa te povratak publike na stadione je odgođen do daljnjeg.

Fudbalski klub Sloboda je danas pokrenuo inicijativu da u vidu donacija svi ljubitelji i simpatizeri crveno-crne boje mogu kupiti ulaznice za suret protiv Sarajeva koji se igra u nedjelju.

Vrijednost donacije/ulaznice iznosi 5 KM a sigurno je da će svi oni kojima je crveno-crna boja u srcu odazvati ovoj hvale vrijednoj akciji te pomoći klubu u ova teška vremena. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Donatorske karte podijeljene na prodajna mjesta. Klub možete podržati uzimanjem donatoske karte u vrijednosti od 5 KM na...

Posted by FK Sloboda Tuzla on Thursday, September 17, 2020

FK Sloboda pokrenuo je inicijativu da bez obzira na to što će se utakmica 8. kola m:tel Premijer lige BiH igrati bez...

Posted by FK Sloboda Tuzla on Thursday, September 17, 2020
Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sucro
Niko, niko... Samo Sloboda, samo Sloboda...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi