Volkov: Mažiću idi sudi u Ligi šampiona!

Bek Partizana nakon derbija

Volkov: Mažiću idi sudi u Ligi šampiona!

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana podijelili su bodove nakon što je 148. “vječiti derbi" završen bez pobjednika, ali i bez golova.

Crno-bijeli su osvojili bod koji im gotovo izvjesnogarantuje šampionsku titula ali je Vladimir Volkov bio izuzetno nezadovoljan nakon utakmice. Razlog za nezadovoljstvo lijevog beka Partizana bila je odluka Milorada Mažića koji mu je u petom minutu utakmice pokazao javnu opomenu zbog prigovora.

"Imam samo jednu rečenicu da kažem - ako je prepotentnom i narcisoidnom sudiji Mažiću ispod časti da sudi nacionalno prvenstvo, neka ide da sudi Ligu šampiona”, rekao je Volkov i ušao u svlačionicu.

Najbolji srbijanski fudbalski arbitar bio je najsvjetlijatačka 148. "vječitog derbija”, a jedno je sasvim sigurno, Vladimira Volkova zbog ovakve izjave očekuje kazna, a Mažića možda, polufinale ili čak finale Lige šampiona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.