Kraj: Vorskla - FK Velež 0:0

Prijateljski meč u Antaliji

Kraj: Vorskla - FK Velež 0:0

Samir Mlaćo
Nogometaši Veleža uskoro igraju svoj prvi prijateljski meč u Antaliji.

Rođeni su prije par dana stigli u Tursku, imaju sjajne uslove i žele se što bolje spremiti za drugi dio sezone.

Od 12:55 igraju prijateljski meč protiv ukrajinskog kluba FC Vorskla Poltava. Radi se o klubu koji se takmiči u Premier ligi Ukrajine i zauzima deveto mjesto.

Sigurno će to biti kvalitetan ispit za Rođene, a prenos meča možete gledati uživo putem youtube stranice ukrajinskog kluba.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Federalci
1 4
antikomunist
Lose do bola .Vekez mora pronaci novog veznog.Blagojevic je uzas,uspori igru , 70% pasova mu je pogresno,vecinom seta.Ne moze Sikalo trcati za obojicu.Onaj Mitar C.On bi trebao igrati lijevog beka a oni nas ubise po toh strani,vazda slobodna
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi