Voša bolja od Radnika, dva gola Bilbije

U prijateljskom susretu

Voša bolja od Radnika, dva gola Bilbije

A. Beganović

Novosadska Vojvodina rezultatom 3:0 savladala je u prijateljskom susretu Radnik Iz Bijeljine, a dva gola za popularnu Vošu postigao je nekadašnji igrač Borca i mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine, Nemanja Bilbija.

Vojvodina je povela u 40. minuti golom Mitoševića i s tim rezultatom se otišlo na odmor. Sve do 70. minute rezultat se nije mijenjao, a onda Bilbija majstorskim udarcem s ivice kaznenog prostora pogađa dalji ugao Radnikova gola.

Deset minuta kasnije nekadašnji igrač Borca nakon jednog centaršuta s lijeve strane glavom matira golmana Radnika. Pred sami kraj susreta Bilbija je mogao postići još jedan gol, no iz idealne pozicije loptu šalje pored stative.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.