Vraća li se iskusni veznjak u Premijer ligu BiH?
Pezer iz vremena dok je igrao za Zrinjski, sa kojim se okitio i titulom prvaka države

Pezer završio epizodu u Sloveniji

Vraća li se iskusni veznjak u Premijer ligu BiH?

D. Kurbegović

Kako je prelazni rok u toku tako se i mnogi nogometaši spominju u vezi prelaska iz jednog u drugi klub. Dosta igrača je i slobodno, odnosno imaju čiste papire, te su u potrazi za novom sredinom.

Jedan od igrača koji vrlo dobro zna kako je igrati na terenima Premijer lige, te i osvojiti titulu prvaka države. Semir Pezer 29-godišnji veznjak proteklih pola godine proveo je u ekipi Krško, gdje je upisao osam nastupa ove sezone.

Prije nekoliko dana veznjak se sporazumno razišao s klubom, te je u potrazi za novim klubom. Pezer je svoju karijeru počeo u Borcu iz Jelaha, nastavio u Tešanjki i Igmanu iz Konjica, a zahvaljujući dobrim igrama u Čeliku, gdje je proveo tri godine otišao je u Zrinjski, gdje se također zadržao tri godine,ali je i osvojio i titulu prvaka države. Još je u međuvremenu kratko nosio dres Mladosti iz Doboja kod Kaknja, te tuzlanske Slobode.

Vidjet ćemo hoće li ovaj nogometaš svoju karijeru nastaviti ponovo u Premijer ligi, budući da u najvišem rangu našeg nogometa ima preko 150 nastupa, te je trenutno u najboljim igračkim godinama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti