Vraća se Premijer liga, a dobrog fudbala ima i u Italiji, Španiji, Engleskoj...

Dosta zanimljiva subota

Vraća se Premijer liga, a dobrog fudbala ima i u Italiji, Španiji, Engleskoj...

Edmir Škorić

Sutra se vraća Premijer liga Bosne i Hercegovine, a uz činjenicu da se igraju redovna kola u najjačim ligama, osim u Engleskoj gdje je vrijeme za FA Kup, može se reći da je subota idealna za sjediti uz TV ekrane.

Premijer liga se vraća poslije zimskog zna i utakmicama 19. kola nastavlja se prvenstvo BiH. Poslije prvog dijela sezone lider je Željezničar, no već u Krupi od 14:30 sati ima ispit zrelosti.

Po kladionicama su Plavi favoriti, no ne preveliki, a MOZZART nudi sjajnu kvotu 2 na Sarajlije, a oni hrabriji mogu probati s nekim opcijama tipa 3 i više golova, što se nagrađuje koeficijentom 2.15.

U Tuzli Sloboda i Mladost Doboj igraju zanimljiv meč, a i ovdje je teško predvidjeti pobjednika, no MOZZART nudi opet odličnih 1.9 na domaći tim, odnosno 4 na gostujući, dok je kvota na neriješen ishod 3.30.

Zrinjski je veliki favorit protiv GOŠK-a i tu se ipak daje simbolična kvota od 1.15 na Mostarce, ali ako tražite čuda, možete pokušati sa dvicom na Gabeljane i tu je kvota čak 16. Kvota na Čelik u duelu protiv Viteza je 1.45, 3.9 je X, a na gosta je 7.50.

U ponudi je i engleski FA Kup, a tu možete opet da okušate sreću i znanje, pa pokušate predvidjeti pobjede favorita kao što su Manchester United u Huddersfieldu po kvoti 1.50, te Chelseaja protiv Hulla na Stamford Bridgeu (1.22).

Također, MOZZART vam nudi sjajnih 1.50 na Leicester protiv Sheffield Uniteda, no naravno - ovo je kup takmičenje i ne možete ništa predvidjeti.

U Španiji vrijedi istaći duel Eibara i Barcelone, a MOZZART nudi 1.45 koeficijent na favorizovane Katalonce, a primamljivo i djeljuje opcija 3+ s kvotom 1.50.

Što se tiče duela Malage i Valencije, kvote govore da je gostujući tim blagi favorit, pa se na pobjedu Šišmiša daje 2.05 kvota, a na pobjedu domaćina 3.70.

Bogata je ponuda ove ugledne kladionice, nudi vam zaista veliki broj sportskih događa i zanimljive kvote.

I u Italiji će biti dobrog fudbala, pošto Roma gostuje u Udinama i na pobjedu Edina Džeke i društva nudi se kvota 1.85, dok biste po kvoti 2.45 svakako trebali da probate igrati na Inter u Đenovi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sudeći po MOZZART kvotama, teško je zaista i naslutiti šta će se desiti u duelu Chieva i Cagliarija, ali visoke kvote nekoga bi mogle obradovati. Naime, na pobjedu domaćina je kvota 2.50, na gosta 3.00 i na neriješen ishod kvota 3.10.

To je svakako samo djelić iz bogate ponude za subotu, a ostatak utakmica pronađite na MOZZART stranici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi