Vranešić novo pojačanje Maestrala

Vranešić novo pojačanje Maestrala

U redove novog prvoligaša Maestral B.S.I. stigao je i napadač Duško Vranešević. On je u Jajce stigao iz novogradske Slobode, člana Prve lige RS-a.

Sa njegovim dolaskom napad Maestrala B.S.I. dobiće dodatnu kvalitetu. Ovaj iskusni 33-godišnjak u svojoj dugogodišnjoj karijeri nastupao je i za Rudar iz Prijedora, Lendavu, Leotar, Laktaše, Diósgyör, bihaćko Jedinstvo, tuzlansku Slobodu ...

"Smatram da sam napravio dobar potez i da ću dati svoj doprinos u stvaranju stabilnog prvoligaša. Vidim da je ovo mlada, ali ambiciozna sredina, a ja ću svojim iskustvom pomoći u ostvarenju klupskih ciljeva," istakao je Vranešević.

Također, u klubu ostaju i jedni od nositelja igre iz protekle sezone Anel Omerinović, Nisvet Dedić i Mato Bagarić koji su u prostorijama kluba dogovorili nastavak saradnje sa upravom kluba, te će imati priliku u debitantskoj sezoni izboriti status prvotimaca.

Podsjetimo, u Maestral B.S.I. su ranije stigli Kovač i Musić iz kakanjske Mladosti , Sakan iz Slobode Mrkonjić grad, Bibić iz Olimpica, te Fejzić iz Travnika .

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.