Vranić na golu Olimpika
Dragan Vranić

Mladi premijerligaš kompletirao ekipu

Vranić na golu Olimpika

Redove FK Olimpika danas je pojačao i već obavio prvi trening sa ekipom golman Dragan Vranić koji u Sarajevo stiže iz Vranja gdje je igrao za Dinamo.

Tridesetogodišnji Vranić do sada je nastupao za Elbasan (Albanija), Radnički (Kragujevac), Mačvu (Šabac), Vučje, Lodj (Poljska), Vlasinu (Vlasotin), te Dinamo iz Vranja.

"Znam da stižem u organizovan klub sa visokim ambicijama i nadam se da će svojim iskustvom pomoći ekipi da ostvari što bolji plasman u sezoni koja počinje za nešto malo više od mjesec dana.", rekao je Vranić tokom službenog predstavljanja.

Ekipa Husrefa Musemića dolaskom Vranića je kompletirana, te će već u subotu putovati na Kupres gdje će ostati deset dana i pokušati se što bolje pripremiti za napore koji predstoje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.