Vranješ i Elazigspor poraženi u gostima kod Eskisehirspora

Super lig, 25. kolo

Vranješ i Elazigspor poraženi u gostima kod Eskisehirspora

U okviru 25. kola turske Super lige ekipa Elazigspora u čijem se početnom sastavu našao i bh. reprezentativac Ognjen Vranješ poražena je na gostovanju kod Eskisehirspora sa minimalnih 1:0.

Momenat koji je odlučio pobjednika ove utakmice desio se u 17. minuti susreta kada je za vodstvo domaćina od 1:0 pogodio Bienvenu, što se na kraju kao konačan rezultat.

Ovim porazom sastav našeg reprezentativca okončao je seriju od pet utakmica bez poraza, a današnji im je bio drugi u 2014. godini. Elazigspor je ovim porazom ostao na 14. poziciji fudbalskog prvenstva Turske sa 27 bodova, samo jednim više ekipe Rizespora koja se nalazi u zoni ispadanja.

Već u narednom kolu ekipu Ognjena Vranješa očekuje novo gostovanje, a domaćin će im biti Genclerbirligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.