Vranješ iz slobodnjaka za vodstvo Borca u Mostaru

Da li je bio prekršaj?

Vranješ iz slobodnjaka za vodstvo Borca u Mostaru

Edmir Škorić

Nogometaši Borca poveli su u Mostaru s 1:0.

Velež i Borac od 20 sati i 10 minuta igraju jedan od derbija 10. kola Premijer lige BiH, a trenutno gosti iz Banjaluke imaju vodstvo od 1:0.

Stojan Vranješ je u 37. minuti postigao gol za vodstvo Banjalučana. Gol je došao iz slobodnog udarca, kojeg je dosudio Topolavić nakon jednog duela Moaritisa i Isića. Čini se prestrogo. domaći su protestvovali, ali nije bilo pomoći.

Vranješ je namjestio loptu i majstorski savladao golmana domaće ekipe. Domaći su pokušali iskoristiti radovanje gostiju, odmah su krenuli sa centra, ali glavni sudija meča ih je vratio na "početni položaj". Nakon toga uslijedili su još žešći protesti.

Top Komentari

kaliopi
Ne može niko s****ti tekmu ko sudija realno…nisam navijač Veleza al ovo nije realno suđenje.
25 1
VELEZ
ahahahahahahahhaha ovo nema vise smisla....sarajevo, zeljo, velez, hajmo svi istupat iz lige. ovo je dno dna.
19 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi