Vranješ remi svog Krasnodara presjedio na klupi

Deseto kolo Premier lige Rusije

Vranješ remi svog Krasnodara presjedio na klupi

Ekipa Krasnodara za koju nastupa naš internacionalac, Ognjen Vranješ gostovala je danas kod ekipe Samare u sklopu desetog kola Premier lige Rusije te je remizirala rezultatom 2:2.

Naš defanzivac je čitav susret presjedio na klupi.

 

Utakmica je dobro krenula za goste koji su poveli u 26. minuti golom Movsisyana. Ipak slavlje je trajalo samo šest minuta. Caballero je pogodio na asistenciju Telesa. Isti dvojac je samo tri minute kasnije preokrenuo rezultat na 2:1.

 

U drugom poluvremenu, gosti kreću ofanzivnije te uspijevaju da u 54. minuti dođu do poravnanja i vrijednog boda. Strijelac je bio Wanderson dok je asistenciju upisao Abreu.

 

Krasnodar je sada deseti sa 12 bodova, dok je Samara jedanaesta sa isto toliko bodova.

 

 

 

 

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.