Vranješ: Zasluženo smo u četvrtfinalu

Kup BiH

Vranješ: Zasluženo smo u četvrtfinalu

A. Beganović

Nakon što su u prvenstvu doživjeli dva uzastopna gostujuća poraza, fudbaleri banjalučkog Borca sinoćnjim remijem u Širokom Brijegu najavili su izlazak iz male rezultatske krize. Strijelac za Banjalučane u Širokom Brijegu bio je Stojan Vranješ koji je za SportSport.ba istakao:

„Mislim da smo zasluženo prošli u četvrtfinale Kupa Bosne i Hercegovine. Odigrali smo pametno, ispoštovali smo sve što smo se dogovorili u svlačionici i rezultat nije mogao izostati. Posebno me raduje što sam ja sinoć pogodio i nadam se da ću nastaviti sa dobrim igrama u nastavku sezone.“

Borac u subotu u okviru 11. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na svom terenu dočekuje tuzlansku Slobodu, a Vranješ je optimističan pred ovaj duel.

„Malo smo zastali u prvenstu, doživjeli smo dva gostujuća poraza, no nadam se da ćemo se protiv Slobode vratiti na pobjednički kolosijek. Cijenim Slobodu, no mislim da u Banja Luci nema šta tražiti. Bodovi su nam jako potrebni i uvjeren sam da ćemo pružiti dobru partiju i na kraju se radovati. Ovim putem pozvao bih i sve naše navijače da dođu u što većem broju te da nam svojim navijanjem pomognu da svladamo Slobodu“, istakao je Vranješ.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.